Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Hva skjedde med Aleksej?" by Kristin Molvik Botnmark # eBook PDF Kindle ePub Free

Hva skjedde med Aleksej?

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Hva skjedde med Aleksej?
  • Author : Kristin Molvik Botnmark
  • Release Date : January 22, 2019
  • Genre: Biographies & Memoirs,Books,History,Europe,
  • Pages : * pages
  • Size : 985 KB

Description

Våren 1998 venter Kristin Molvik Botnmark og familien hennes på fire år gamle Aleksej, gutten de skal adoptere fra et russisk barnehjem. Victoria på ti gleder seg til å bli storesøster og øver seg hver dag på språket han snakker. Journalisten Åsne Seierstad besøker barnehjemmet og forteller at Aleksej alltid bærer på albumet med bildene av sin nye familie som han stolt viser fram.


Men samtidig er det økonomisk krise etter oppløsningen av Sovjetunionen. I det politiske kaoset som oppstår, stopper adopsjonsprosessen opp, og de må innse at de likevel ikke skal bli den lille guttens familie.


De voksne forsøker å forsone seg med det som har skjedd, men Victoria klarer ikke å legge vekk tankene på lillebroren. Hun søker seg til videregående skole i Moskva, og derfra tar hun opp jakten på Aleksej uten at foreldrene vet om det. Alene legger hun ut på lange togreiser for å finne ham, uten resultat.
Foreldrene oppdager Victorias jakt ved en tilfeldighet. Snart legger hele familien ut på en lang reise for å finne ut av hva som skjedde med Aleksej - en jakt som varer helt til de en dag i 2018, finner ham.


Free PDF Books "Hva skjedde med Aleksej?" Online ePub Kindle


Post a Comment for "[DOWNLOAD] "Hva skjedde med Aleksej?" by Kristin Molvik Botnmark # eBook PDF Kindle ePub Free"